Contact

Zwangerschapsdagboek

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een mooi dagboek om je hele zwangerschap mee te herinneren. Een mooi boekje dat er voor zorgt dat je nog meer plezier beleeft aan de voorbereidingen op het moederschap. Een perfect cadeau voor iedereen die in blijde verwachting is. Een leuk cadeautje met prachtige vormgeving!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De tijd van je zwangerschap is een bijzondere tijd, waarin er allerlei dingen met je lichaam en jezelf gebeuren. Een tijd die misschien lang duurt maar eigenlijk ook veel sneller voorbij gaat dan je misschien beseft. Met dit dagboek kun je op precies de manier die jij wilt bijhouden hoe je zwangerschap verloopt. Je voorkeuren, je eetgewoontes, foto's van je groeiende buik. In dit mooie dagboek kun je al die herinneringen voor altijd bewaren.

Een prachtig cadeau voor alle aanstaande moeders. Een geweldige manier om al je herinneringen op een plek te bewaren, leuk om jaren later door te nemen met je kindje, om te laten zien wat voor zorg en aandacht er al ging naar hem of haar, zelfs voordat hij of zij geboren was! Met ruim voldoende plaats voor de mooiste foto's, persoonlijke pagina's om al je creativiteit op los te laten. Een prachtig dagboek van hoge kwaliteit, zodat al die kleine momenten samen een mooi zwangerschapsverhaal vertellen. Een bijzonder persoonlijk cadeautje dat alle aanstaande moeders graag zouden willen krijgen. Perfect cadeau, mooi vormgegeven en een cadeau dat jarenlang een speciale plek in het hart van elk stel in zal nemen. Met ruimte voor de afdrukken van je echo en alle andere herinneringen. Een bijzonder cadeautje voor een bijzondere tijd van je leven.

Productdetails

Taal: Engels

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:00:53+00:00