Contact

Zorgenvriendje

Vanaf € 14,99
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke kleine wezentjes zijn er speciaal voor gemaakt om alle grote en kleine zorgen in zich op te nemen.  Je kunt ze alles vertellen en daarna de rits dicht te trekken. Wacht even tot alles verteerd is, en je zorgen zijn helemaal weg! Een leuk cadeautje dat iedereen direct in zijn of haar hart zal sluiten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat is een goede manier om er voor te zorgen dat al je problemen en zorgen niet boven je hoofd groeien? Inderdaad, je zult ze aan iemand moeten vertellen. Bij deze lieve wezentjes kun je alles kwijt. Waar je ook mee zit, ze luisteren naar je, geven je graag een knuffel, en je kunt er zeker van zijn dat ze al je zorgen opeten en helemaal verteren totdat er niets meer van over is! Doe simpelweg de rits dicht, en je geheimen en problemen zijn zeker bij deze leuke familie van pluche zorgenvriendjes. Wat je ook dwars zit, met dit cadeautje wordt je zeker getroost, geknuffeld en gehoord.

Een superlieve manier om aan iemand te laten weten dat ze altijd mogen vertellen wat hen dwars zit. Niet enkel voor kinderen, zeker een mooi cadeau voor iedereen die wel eens ergens mee zit en dan niet direct iemand heeft om alles aan kwijt te kunnen. Een bijzonder origineel cadeautje dat past op elk nachtkastje en vanaf nu altijd mee gaat in de koffer. Een superlief cadeautje dat je direct wil gaan knuffelen! Wie maak jij er blij mee?

Productdetails

  • Verschillende uitvoeringen en groottes
  • Uit hoogwaardige pluche
  • Zorgvuldig gemaakt

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:50:18+00:00