Contact

Zippo cadeauset met bezine en vuurstenen

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bezitters van een echte Zippo aansteker zijn een van de meest trotse mensen op de wereld. Want een Zippo aansteker is niet zomaar een aansteker, het is een accessoire die levenslang mee gaat. Maar af en toe zul je hem wel moeten vullen, of de vuursteentjes moeten vervangen. En daarvoor is deze handige cadeauset. Een prachtig cadeautje waar de vonken van af slaan!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een originele Zippo is niet iets dat je zomaar weg zult doen. Een persoonlijke gravure er op, maakt het tot een van de vaste onderdelen in je broekzak. Altijd die Zippo bij de hand, maar toch is er soms een klein probleempje. Want wat als de benzine op is? Of als de vuurstenen versleten raken? Voor alle trotse bezitters van een originele Zippo aansteker is er nu deze handige set. Een mooi cadeau voor iedereen, want in de milieuvriendelijke verpakking zit 125 ml originele Zippo benzine speciaal voor jouw aansteker. En daarnaast ook nog eens 6 vuurstenen.

Een perfect cadeau voor rokers die nooit met een lege aansteker door het leven willen gaan! Om de vuursteentjes te verwisselen, klap je je aansteker open, trek je de steentjes uit de huls en steekt deze andersom in het omhulsel terug. Onder is een schroef die met een schroevendraaier te openen is, en wanneer je deze losdraait kun je de vuurstenen uit je aansteker nemen. De nieuwe vuurstenen er in leggen, de schroef weer vastdraaien, en klaar is kees! Een geweldig cadeau voor alle Zippo-bezitters.

Productdetails

  • 125 ml bezine
  • 6 vuurstenen in houder
  • Milieuvriendelijke verpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:33:28+00:00