Contact

Zipmark boekenlegger als ritssluiting

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze boekenlegger geldt als een bijzondere blikvanger, want hij heeft de vorm van een ritssluiting! Een leuk, handig en praktisch cadeau voor hem en voor haar. 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Boekenleggers zijn er in verschillende kleuren en maten. Deze Zipmark boekenlegger is absoluut uniek en zorgt voor veel plezier. Sinds wanneer beschikt jouw boek over een ritssluiting? Dit geheugensteuntje voor bij het lezen is verkrijgbaar in krachtig rood, blauw of groen. Kortom, drie frisse kleuren die passen bij een verfrissend idee. Het grappige is dat de onwetende persoon zich niet kan voorstellen dat er boeken met ritssluitingen bestaan, want zoiets verzin je toch niet? Het tegendeel blijkt waar!

Een bijzonder cadeau voor de boekenliefhebber die graag wil weten op welke bladzijde de volgende dag verder gelezen kan worden. Het lipje aan de ritssluiting doet vermoeden dat het boek echt met een ritssluiting opengemaakt moet worden. Als je bezoekt hebt en men ziet jouw boeken met ritssluiting op tafel zien liggen, dan levert dat vast en zeker grappige en hilarische situaties op. Misschien probeert er werkelijk iemand om de boeken open te ritsen. Bijzonder geschikt voor mensen die veel met boeken te maken hebben. Met de handige kleurverschillen kunnen verschillende boeken naar ritssluiting gecatalogiseerd worden. De Zipmark boekenlegger als ritssluiting is een bijzonder origineel cadeau waarmee je anderen altijd op een leuke manier verrast. Boeken worden met dit cadeau opeens aantrekkelijke voorwerpen die je graag open ritst om verder te lezen!

Productdetails

  • Afmeting: 2 x 12,5 x 16 cm
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:52:40+00:00