Contact

Zelfbak millionair - euro koekjes uitsteekvormen

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie zegt dat je er niet zelf voor kunt zorgen dat je miljonair wordt? Een leuk cadeautje dat eigenlijk weinig introductie behoeft. Want koekjes bakken is altijd heel erg leuk, leuk om samen met je kinderen te doen, met je vrienden en vriendinnen, en gewoon zelf. Want wie houdt er nu niet van de heerlijke geur van zelf gemaakte koekjes! Deze uitsteekvorm maakt dat alleen nog maar leuker, wanneer je ziet wat voor leuke koekjes je hebt gebakken. Een leuk cadeautje voor elke gelegenheid!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van de moeilijkste dingen om te beslissen wanneer je koekjes gaat bakken. Hoe zullen ze er uit komen te zien, en welke vorm zul je gaan gebruiken? Een recept vinden is niet moeilijk, je kunt zelfs een pakje gebruiken wanneer je wilt. Het leuke van koekjes bakken is om ze zo leuk zijn dat ze niet alleen heel lekker zijn, maar er ook nog eens super leuk uit zien! En daarom heb je deze leuke stempel, waarover iedereen het in een oogopslag eens is: dit is een super leuke manier om koekjes er niet alleen lekker maar ook nog eens heel leuk uit te laten zien.

Want wie houdt er niet van geld, en deze uitsteekvorm maakt elke koekenbakker een rijk genie! Een van de grootste geheimen van creativiteit is namelijk om met de juiste ingrediënten en de juiste hulpmiddelen het mooiste resultaat te krijgen. Met deze leuke stempel gaat dat vast en zeker lukken! En als resultaat prachtige leuke koekjes die iedereen bijna te mooi zal vinden om ze op te eten! Nou ja, bijna te mooi dan. Want zo'n lekker geldstuk, daar zegt zeker weten niemand nee tegen! Zeg nou zelf, wat is er leuker dan geld uit te kunnen delen aan al je vrienden!

Productdetails

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Diameter: 4,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T21:01:19+00:00