Contact

Zeep met bacon geur

€ 8,90
(€ 127,14 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een heerlijke zeep die je bij het handen wassen een hele verrassende geur geeft. Voor alle liefhebbers van grappige cadeautjes die ook nog eens handig zijn. Gewassen handen met een heerlijke geur er na. Een cadeautje dat zeker voor lachende gezichten zorgt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een hit in alle restaurants. Tegenwoordig kun je geen hamburger meer bestellen of er zit een stukje spek op. Maar ware fans van een lekker gebakken stukje bacon stoppen daar natuurlijk niet. En met dit leuke cadeautje kun je aan de hele wereld laten merken hoe veel je van bacon houdt. Niet alleen zullen sommige mensen er erg van opschrikken als ze hun handen wassen met dit lekkere stukje zeep, ze zullen ook niet weten of zij gek zijn geworden of dat het gewoon een raar stukje zeep is!

Pas alleen op dat niemand er zijn tanden in zetten. Wat een leuk cadeautje, voor alle fans van bacon en van schone handen. Ook handig voor het geval dat iemand vergeet zijn handen te wassen, want dat zal nu niet meer gebeuren! Iedereen komt nu bij de toilet vandaan met een geur van bacon om zich heen. Wat een leuk cadeautje, dat komt in een leuk metalen retro-doosje wat het tot een super cadeau maakt voor al je vrienden en familie.

Voor frisse gewassen handen van iedereen die van bacon houdt. En dat is toch eigenlijk iedereen, toch? Zelfs vegetariërs zullen het er mee eens zijn dat dit gewoon een heerlijk stukje zeep is!

Productdetails

  • Doosje van metaal
  • Afmetingen: 9,5 x 6 x 2,2 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:22:57+00:00