Contact

Zeep "Lady Killer"

Vanaf € 9,90
(€ 61,88 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het is de belangrijkste regel voor alle ijskoude killers en slechterikken: altijd er voor zorgen dat je een schone plaats delict achterlaat! Met deze zeep in pistolenvorm sla je dus twee vliegen in een klap: je kunt je handen wassen in onschuld, want niemand zal je met dit pistool in je hand ook maar iets in de weg leggen! Een super cadeau voor in de badkamer van elke bad boy en girl.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is het ideale moordwapen. Met dit pistool in je hand is alle viezigheid voor altijd onder controle te krijgen. Zelfs met de meest vieze handen wordt eenvoudigweg afgerekend! En wat handig is, is dat je geen sporen achterlaat. Want het vuil heeft geen schijn van kans om nog enigs sporen te vinden nadat je deze crime scene achter hebt gelaten. Een super leuk cadeautje om je humeurige zelf 's ochtends in de spiegel mee te verrassen.

Of wat dacht je van stiekeme binnensluipers in de badkamer terwijl jij even gewoon alleen wilde zijn! Afrekenen met die lui! Handen onder de kraan en wassen maar. Met dit zeepje kun je iedereen makkelijk aan. En het moge duidelijk zijn dat deze zeep vooral veel schone handen achterlaat, maar ook voor veel plezier zorgt voor jezelf en je gezin. Zelfs kinderen vergeten nu nooit meer hun handen te wassen nadat ze naar de wc zijn gegaan! Ideaal. Super leuk cadeau voor het hele gezin. Voor alle bestrijders van viezigheid en andere bad boys en girls. In roze en in wit. Maar alleen als je durft!

Productdetails

  • Roze met stiefmoeders geur
  • Wit met honinggeur
  • Afmeting: 14 x 10 x 3 cm
  • Gewicht: 160 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:48:47+00:00