Contact

Heupfles met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een slok met stijl, die neem je uit deze chique heupfles met gravure. Met maar liefst 30 tekens naar keuze kan de zakflacon van een persoonlijke noot worden voorzien. De gravure in roestvrij staal bezorgt deze originele heupfles een stijlvolle touch.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zoals de naam al zegt past deze fles zich aan het lichaam aan en is daardoor een uitstekende reisgenoot. Wie onderweg behoefte heeft aan een slokje van zijn of haar lievelingsdrank is met deze heupfles goed geholpen. Het handige accessoire is niet alleen een stoere blikvanger, maar biedt het geliefde drankje ook een uiterst robuuste, beschermende omgeving. Het roestvrij staal kan wel tegen een stootje.

Een echt cadeau voor mannen, dat was het ooit. Vandaag de dag nemen zowel mannen als vrouwen even graag een heupfles mee tijdens bijvoorbeeld een wandeling in het weekend of een vakantie. Waarmee de heupfles wordt gevuld, dat is een vraag die alleen de toekomstige eigenaar kan beantwoorden. Thee, water of whiskey, het zijn slechts een paar mogelijkheden die natuurlijk individueel van elkaar verschillen.

Daarom is deze heupfles voorzien van een persoonlijke gravure die uit 30 tekens mag bestaan. Je kunt de naam van de nieuwe eigenaar erop laten graveren, een beroemde spreuk of een gelukswens, dat bepaalt degene die de heupfles als persoonlijk cadeau aanschaffen wil. Als het vrijwel zeker is dat deze heupfles met een goede whisky, wodka of jenever wordt gevuld, dan is een bijpassend cadeau snel gevonden!

Productdetails

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmetingen: 12,5 x 9,5 x 2 cm cm
  • Inhoud: 237 milliliter
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:14:19+00:00