Contact

Zakflacon lippenstift

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vrouwen hoeven zich eindelijk niet meer te rechtvaardigen voor een slok in noodgevallen, want daarvoor is er nu eindelijk de zakflacon met vrouwelijk lippenstiftdesign. Het nuttigen van alcohol was nog nooit zo deftig. Een stijlvol cadeau voor alle discrete lady's!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het nuttigen van alcohol-to-go was lange tijd uitsluitend iets voor mannen. Maar daar komt nu op een wel hele elegante manier verandering in: voor een verfrissende slok uit de zakflacon hoeven vrouwen zich tegenwoordig niet meer te rechtvaardigen. Niemand zal het met deze verleidelijk rode lippenstift meer ongepast vinden als een vrouw een slok van haar lievelingsdrankje neemt. Door het vrouwelijke design van de 14 cm hoge zakflacon is de fles optimaal gecamoufleerd. Pas bij het openen van de dop laat de lippenstift zien wat zij eigenlijk is, namelijk een grappige heupfles voor in de tas. Rode lippen krijgt men hierbij hoogstens van de rode wijn in het flesje! Er zal bij het nuttigen van een slok uit dit elegant flesje geen opmerking meer komen over ongepast en onvrouwelijk gedrag. Dit is het hoogtepunt van ladylike!

Vrouwen, die wel van een feestje houden en geen zin meer hebben het brave meisje te spelen, geven met deze zakflacon een duidelijk statement: deze lippenstift is niet alleen heel erg elegant, maar kan met de inhoud van ca. 125 ml ook gemakkelijk met haar saaie mannelijke collega's concurreren! Voor het makkelijk bijvullen van het flesje is bij dit praktische cadeau zelfs nog een trechter in de vorm van een martini glas inbegrepen. Een eleganter alternatief voor de klassieke zakflacon zul je niet snel vinden! Het is daarmee het ideale cadeau voor alle stoere lady's!

Productdetails

  • Inhoud: ca. 125 ml
  • Hoogte: ca. 14 cm
  • Inbegrepen: 1 x zakflacon lippenstift, 1 x trechter

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T08:05:11+00:00