Contact

Zakdoekjes voor machos!

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Oppassen! Deze handige zakdoekjes zijn extra stevig, extra dik en extra goed voor echte macho's, perfect voor het opvegen voor bloed en zweet, maar niet te gebruiken voor tranen! Perfect cadeau voor echte mannen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een geweldig cadeau voor mannen die een echte macho zijn, of zichzelf een echte macho vinden. Voor in de mannenkamer, voor het geval die stoeipartij toch een beetje bloed laat vloeien. Of handige zakdoekjes voor als je het zweet even van je voorhoofd af wilt vegen wanneer je even uitblaast bij het hout hakken. Een goed cadeau voor alle macho's dus. Met deze mannelijke uitstraling zal geen man er nee tegen zeggen.

Maar misschien is het ook wel een leuk cadeautje met een extra ondertoon. Want wie zegt eigenlijk dat macho's niet ook een traan kunnen laten? Precies, laten we stoppen met dat onzinnige idee dat mannen niet mogen huilen. Mannen mogen huilen, en dat betekent dan helemaal niet dat ze geen macho meer zijn! Een perfect cadeau dus voor mannen die wel eens wat van hun gevoelige kant mogen laten zien, een cadeau waarmee je ze vertelt dat ze macho zijn als ze dat willen, dat tranen of emotie daar helemaal geen verandering in brengen!

Geweldig cadeau voor stoere jongens jong en oud, of ze het willen horen of niet. Want macho zijn, dat vergt soms ook gewoon tranen. En voor al die momenten, heb je deze handige zakdoekenhouder. Met extra sterke zakdoeken. Want ja, je weet natuurlijk nooit wat er zal gebeuren. Een bloedneus of een traan. Met deze zakdoeken kun je ze aan!

Productdetails

  • Afmetingen: 34,3 x 12,1 x 4,4 cm.
  • Bevat 100 zakdoekjes à 33 x 19,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:21:26+00:00