Contact

Zachte kubussen

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een kubus werpen, dat zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Vooral deze bontgekleurde exemplaren met tekeningen, letters en cijfers. Peuters leren motieven herkennen en zijn daarbij in beweging. Een passend cadeau voor de allerkleinsten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zes bonte kubussen met fantastische motieven erop, daar weten baby's en peuters wel raad mee. Gelukkig is het materiaal heel zacht, zodat ze er mee kunnen gooien, er tegenaan kunnen lopen of wat dan ook. In ieder geval zullen ze er veel plezier aan beleven, want ze begrijpen niet helemaal waarom het apengezichtje opeens aan de bovenkant te zien is en niet de bloem. Hoe kan dat? Dat willen ze graag ontdekken en dus grijpen ze de kubussen en werpen er nog een keer mee. Dat gaat eenvoudig, want de kubussen zijn zo gemaakt dat kinderenhanden ze gemakkelijk kunnen vastpakken. Door de verschillende kleuren en afbeeldingen zal de fantasie van de kinderen in ieder geval worden gestimuleerd.

Wat het kind precies met de kubussen gaat doen, dat weet niemand. Misschien blijkt het kind later een getalenteerde architect te zijn en verklaart dat waarom hij de kubussen telkens gebruikt om er huizen mee te bouwen. De toekomstige voetballer zal niet aarzelen om de kubussen zo nu dan een trap te geven, terwijl andere kinderen er lol in hebben de zachte figuren met zes vierkanten zo ver mogelijk weg te werpen. In ieder geval stimuleren de kubussen de creativiteit en leren de kinderen woorden verklaren. Daarmee vormen deze zes zachte kubussen ook educatief gezien een fraai cadeau-idee voor baby's en peuters.

Productdetails

  • Inhoud: 6 zachte kubussen
  • Afmeting: 7 x 7 cm
  • Door de fabrikant geadviseerd leeftijdsadvies: 1 - 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T13:59:04+00:00