Contact

XXL-kaartspel voor echte gokkers

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Voor een potje kaart spelen heb je met dit XXL-kaartspel wel een hele grote tafel nodig! Dit kaartspel in reuzenformaat is een prachtig cadeau voor klaverjassers en pokeraars. Hiermee wordt iedere kaartavond een geweldige belevenis!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kaart uit je mouw toveren of een kaart in je mouw verstoppen, met dit XXL-kaartspel gaat dat niet lukken. Bouw je hiermee een kaartenhuis, dan heeft het de afmeting van een grote villa. Alles in dit kaartspel is groot: het formaat van de kaarten, de grappige afbeeldingen en bekende tekens in de vorm van harten, ruiten, schoppen en klaveren.

Het is al lachen geblazen als je deze bijzonder grote speelkaarten onder ogen krijgt. Je kunt er echter gewoon een potje mee klaverjassen, pokeren of pesten, ook al heb je er je handen vol aan. Met deze kaarten een goocheltruc doen, wordt daardoor wel wat lastiger. De kaarten zijn 26 cm groot. Vals spelen is vrijwel uitgesloten, want deze megagrote kaarten laat je niet zo maar even verdwijnen.

Door de enorme omvang van de 54 kaarten kun je ze ook ter decoratie gebruiken. Je kunt er een paar op de schoorsteenmantel in de woonkamers zetten of er de kantine van de sportvereniging mee versieren. Ken je een fervent kaartspeler, dan ligt dit XXL-kaartspel als verjaardagscadeau natuurlijk zeer voor de hand. Ook als verrassend cadeau tussendoor is dit grappige kaartspel in reuzenformaat een creatieve manier om iemand ergens voor te bedanken.

Productdetails

XXL-kaartspel voor echte gokkers

  • 54 kaarten
  • Afmeting: ca. 26 x 19 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:17:08+00:00