Contact

Wooufies zitkussen

€ 125,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een bijzonder kussen waarvan je nu echt naar hartenlust kunt genieten. Speciaal voor liefhebbers van snoepjes en chocolade - deze leuke zak snoepjes bevat geen calorieën! Enkel om op te zitten en heerlijk op onderuit te zakken. Geweldig grappig cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuk cadeautje waar je direct blij van wordt wanneer je het ziet! En stel je toch eens voor.. heerlijk onderuit gezakt tegen dit leuke kussen aanleunen, of er helemaal op gaan liggen. Een betere manier om van een leuk pakje snoepjes en chocolaatjes te genieten is er niet! Tenminste, niet eentje waarbij je geen enkele calorie binnenkrijgt! Een leuk kussen dat door zijn afmetingen voor kinderen ideaal is om er op te spelen en om als kussen altijd bij de hand te hebben bij het spelen op de grond. En ook voor volwassenen een geweldig cadeautje, want dit leuke kussen windt er geen doekjes om!

Dit kussen is echt heel erg passend in een huis waar iedereen houdt van lekker snoepen. En deze leuke snoepjes hebben wel een hele leuke inhoud. Namelijk 100% liefde en vrede! Een leuk wooufies kussen, van snoepjes die misschien wel niet echt bestaan, maar wel een heel leuk design zijn voor in elke huiskamer en speelkamer! Een cadeautje om direct te gaan knuffelen! Want door zijn zachte inhoud nodigt hij enorm uit om direct helemaal in je armen te sluiten. Een mooi cadeautje waar je jarenlang plezier van zal hebben. Leuk voor kinderen om mee te spelen, en heerlijk om als ondersteuning te gebruiken terwijl je televisie kijkt of een boek aan het lezen bent. Geweldig cadeau voor het hele gezin!

Productdetails

  • EPS materiaal
  • 120 x 65 x 20 cm
  • Overtrek kan afgenomen worden en bij 30º gewassen worden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:41:41+00:00