Contact

Woordslingers voor iedere gelegenheid

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Welke feestdag vier je vandaag? Het maakt niet uit, want deze set voor woordslingers heeft altijd de juiste spreuk paraat! Maak slingers met woorden van 100 kleurrijke letters en daarmee tref je altijd de spijker op zijn kop. Of het nu de klassieke spreuk „Happy Birthday“ is of toch een originele manier om je vriendin ten huwelijk te vragen: alles kan met deze herbruikbare woordslingers. Want het is tenslotte iedere dag feest!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Slingers horen natuurlijk bij de basisuitrusting van een goed feest. Nog beter is het als de slingers een zin of woord vormen. Maar wat nu als je voor die ene gelegenheid nu net de juiste woordslingers niet kan vinden? Juist daarom zou de set voor woordslingers vanaf nu ook opgenomen moeten worden in de basisuitrusting voor ieder feest. Hiermee maak je zelf in een handomdraai slingers met een toepasselijke zin of persoonlijk boodschap.

De set bevat 100 kleurrijke letters, die je in iedere combinatie kunt samenstellen en die bovendien herbruikbaar zijn. Bovendien bevat de set ook creatieve spaties in de vorm van hartjes of sterretjes. Natuurlijk is er ook aan gedacht dat de slingers uiteindelijk opgehangen moeten worden op een opvallende plek en bevat dus ophangmogelijkheden. Deze set moet er namelijk voor gaan zorgen dat je in hele korte tijd spontaan kan reageren op feestelijke aangelegenheden! „Welcome back“ of „marry me“? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk kan je ook heel gemakkelijk Nederlandse zinnen samenstellen.

Je hebt nooit meer een excuus voor een onversierde feestlocatie. En wat zullen de jarigen en andere feestvarkens verrast en blij zijn bij het zien van de persoonlijke slinger! Welke gelegenheid je ook maar wilt vieren: de woordslingers zullen het feest extra bijzonder maken. Je hebt alleen maar wat fantasie nodig!

Productdetails

  • Bevat 100 kleurrijke letters
  • met „spatie“ (hartjes, sterretjes) 
  • Incl. Ophangmogelijkheid en verbindingsstukje
  • Herbruikbaar
  • Verpakking: 15 x 13 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:34:21+00:00