Contact

Wild Dining – borden voor party animals

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dat wordt zeker een wild feestje! Deze dierlijke gasten zullen absoluut opzien baren tijdens het eten. Deze stijlvolle borden met leeuw, panda, gorilla en giraf zijn een geweldige blikvanger. Bovendien zorgen zij ervoor dat het vanaf nu geen enkel probleem meer is met het eten te spelen. Vooral voor kinderen een geweldig cadeau. Zij zullen vanaf nu zonder problemen hun bord leeg eten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De leeuw, panda, gorilla en giraf hebben in de echte dierenwereld eigenlijk maar weinig gemeenschappelijk. Het zijn wel allemaal wilde en exotische dieren, maar komen allemaal uit verschillende delen van de wereld. Maar toch hebben ze meer gemeen dan je misschien zult denken: ze zien er namelijk allemaal ontzettend schattig uit en zij zorgen ervoor dat spelen met eten weer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sterker nog, dat is zelfs gewenst!

Misschien wat spaghetti als hoofddeksel of een hanenkam van wortels? Je kunt het zo bont maken als je wil! Bovendien zijn deze dierlijke gasten ook nog eens heel feestelijk aangekleed: de leeuw draagt een zonnebril, de gorilla heeft een rode vlinderdas, de panda draagt een mooie jurk en de giraf heeft zich opgedoft met een parelketting en lippenstift. Zoals je ziet, zijn ze helemaal klaar voor een feestelijk avondeten samen met jou. Met hun eigen accessoires passen deze dieren perfect op tafel.

Een origineel cadeau-idee voor kleinkinderen die komen logeren of voor vrienden die jou voor een diner hebben uitgenodigd! Iedereen zal spontaan gaan knutselen met het eten om deze extra gasten nog extra mooi te maken. Met deze leuke borden doe je iedereen een plezier. Want niet alleen dierenvrienden zullen zich tijdens het eten prima vermaken. Met dit cadeau zorg je in ieder geval voor een originele verrassing!

Productdetails

  • In vier versies: panda, leeuw, giraf, gorilla
  • Materiaal: porselein
  • Ø ongeveer 23 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:35:57+00:00