Contact

Wijnwachter van Atelier du Vin

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Een perfecte manier om wijn lang te kunnen bewaren, met deze ''wijnwachter'' kun je het oxidatie proces een halt toe roepen en je lekkere wijn veel langer goed houden. Leuke set met vacuümpomp en twee stoppen, in mooie cadeauverpakking.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wijnkenners moeten altijd met pijn in het hart toezien hoe een goede fles wijn zijn heerlijke smaak en aroma verliest wanneer iemand geen goede manier heeft om hem op de juiste manier af te sluiten. Want wijn die aan de lucht blootstaat gaat een oxidatieproces aan waardoor de wijn zuur wordt en niet meer is zoals hij bedoeld is. Met deze praktische wijnwachter is dat probleem in ieder geval om zeep geholpen! Want met de vacuümpomp kun je de lucht uit de fles zuigen, en de stop zorgt er voor dat er geen nieuwe lucht bij komt. De enige perfecte manier om wijn werkelijk te kunnen bewaren.

Nu hoef je nooit meer een extra glas te drinken enkel omdat je geen goede wijn weg wilt gooien. Goede wijn daar moet je van genieten, kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit. En daarom kun je met behulp van deze handige set meerdere dagen over die ene bijzondere fles doen, zonder dat de smaak verloren gaat! Een geweldig cadeau voor alle wijnliefhebbers! Een cadeau dat alle vrienden en bekenden graag zullen ontvangen en waar je nooit verkeerd mee kunt zitten! Een praktisch cadeau waar je jarenlang plezier van zult hebben! Een wijnwachter die werkelijk de wacht houdt en er voor zorgt dat alle heerlijke aroma's niet uit de fles ontsnappen!

Productdetails

  • Pomp met soft touch oppervlakte (lengte 16 cm)
  • 2 speciale stoppen (Ø max. 2,5 cm)
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-23T13:24:48+00:00