Contact

Wijnpul

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bier na wijn? Wijn na bier? Iedere keer vraag je je weer af in welke volgorde het ook alweer juist en ongevaarlijk is. Deze vraag hoef je nu nooit meer te stellen: deze pul is namelijk geschikt voor zowel wijn als bier! Wijn in een bierpul of toch liever bier in een wijnglas? Dit cadeau is echt super voor iedereen die niet wil kiezen tussen een van beiden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Keuzes zijn moeilijk. Helemaal als je moet kiezen tussen bier en wijn, omdat die twee niet samen lijken te gaan. Maar deze geniale wijn- en pierpul verenigt het goede van beide werelden. In het glas zijn namelijk een bierpul en een wijnglas samengevoegd. Het hoogwaardige glas „Weinstein“ is dubbelwandig. Hierdoor is het bijvoorbeeld een geweldig cadeau voor alle echte mannen die graag een glas wijn drinken maar die toch eigenlijk liever geen wijnglas maar een bierpul in de hand hebben. Zo wordt wijn drinken juist een hele stoere aangelegenheid. Ook zijn er mensen die graag wijn drinken, maar die juist later op de avond na een paar glazen toch wat moeite hebben hun breekbare wijnglas goed vast te houden. Bovendien kunnen wijnglazen ook gemakkelijk omgestoten worden. Deze problemen zijn met deze „wijnpul“ helemaal opgelost.

Een sierlijk en tegelijkertijd stoer cadeau voor iedereen die zijn wijn of bier graag koel wil houden maar de vingers warm! Want dit originele cadeau zorgt er bovendien voor dat wijn of bier altijd op de perfecte drinktemperatuur blijven. Het is bovendien niet alleen een leuke verrassing om mee te nemen naar een feestje, want iedere gelegenheid vraagt om zo'n prachtig cadeau! Iedere gelegenheid is namelijk perfect geschikt om eens een ander soort wijnglas cadeau te doen. Of was het toch een bierpul?

Productdetails

Afmetingen: 14 x 19 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:44:50+00:00