Contact

Wijnfleshouder magische ketting

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De wijnen met de beste jaargang horen aan de ketting! Deze wijnfleshouder is een blikvanger die jouw vriendenen kennissen zal verbluffen. Een geraffineerd cadeau voor de wijnliefhebbers.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een fles wijn cadeau doen, dat is niet echt heel erg origineel. Een wijnfleshouder magische ketting cadeau doen, dat getuigt van creativiteit en gevoel voor stijl. Hier neemt de wijnfles een bijzondere positie in, want hij zweeft schijnbaar boven het tafelblad. De smalle hals van de fles wordt vastgehouden door de er omheen gewikkelde ketting. De gasten zullen direct onder de indruk zijn van dit staaltje magie, want dit is een absolute blikvanger. Deze verchroomde, metalen ketting met het tijdloze en excentrieke design past op de huisbar, in de wijnkelder en natuurlijk ook gewoon als decoratief stuk op een gedekte eettafel. De gebogen schakelketting van ca. 25 x 15 x 15 cm is een extravagant cadeau en houdt iedere wijnfles in horizontale positie. Dat is pas een bewijs van creativiteit en originaliteit.

Niet alleen leuk voor thuis, maar ook een fraaie gag bij een feestje, een verjaardag en tal van andere gelegenheden. Dit decoratieve cadeau is zowel voor hem als voor haar. Deze bijzondere wijnfleshouder symboliseert het oude spreekwoord over de oude wijn in nieuwe zakken, want de wijn wordt hier toch wel heel anders gepresenteerd dan in vroeger tijden. Wit, rood of rosé, leg de wijn voortaan veilig aan de ketting!

Productdetails

  • Materiaal: verchroomd metaal
  • Afmeting verpakking: 30 x 15 x 15 cm
  • Design: Peleg Design

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T21:00:11+00:00