Contact

Whisky on the rocks - borrelglas

€ 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Drink je in een bar graag "whisky on the rocks"? Dat kun je nu ook letterlijk thuis doen, uit dit glas met ´ingebouwde´ rots. Het is net echt! Heel leuk om aan iemand te geven die van een glaasje houdt of gewoon whiskyliefhebber is. Leuk om neer te zetten in de kast en bij een feestelijke gelegenheid te pakken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Waarschijnlijk kijk je even raar op als je dit glas ziet: ´wat zit daar nu in?´ Als je het vervolgens linkt aan whisky en de meest bekende variant ervan, valt de puzzel in elkaar: whisky on the rocks, maar dan erg letterlijk genomen. Dit whiskyglas is namelijk geïnspireerd op de Matterhorn, oftewel: een van de grootste bergen in de Alpen. Zo vanuit de rauwe natuur in je glas om de whisky ´on the rocks´ wat meer leven in te blazen. Geen gast die vanavond geen whisky wil (daar gaat je fles!) dus is het eigenlijk het slimst om dit glas cadeau te doen. Laat een van de andere gasten een fles whisky kopen, geef jij dit erbij - wedden dat de ontvanger het geweldig vindt. Natuurlijk kan er ook andere drank of een plons water in, maar whisky is het leukst.

Giet de drank erin en zie de Matterhorn in het glas verschijnen. En nee, niet omdat je al teveel in je systeem hebt - er zit natuurlijk echt een berg in verwerkt! Een belevenis an sich dus en er is vast meteen iemand die het glas beroemd maakt op Instagram. Dit zie je niet elke dag. Voor welke gelegenheid ook, hier wordt een whiskyliefhebber vrolijk van. Bovendien is het ook een leuk accessoire voor in de vitrinekast, weer eens wat anders dan een fotolijst. Mooie fles whisky ernaast en het is al een eyecatcher zonder dat je het drinkt, of zet het glas op een mooi dienblad met een mooie karaf. Proost!

Productdetails

  • Afmetingen: 8,2 x 8,2 x 6,8 cm
  • Materiaal: kristal
  • Dit pakketje bevat een glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:28:01+00:00