Contact

Waterproof notitieboekje

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit waterproof notitieboekje gaan geen geniale ideeën meer verloren. Een grappig cadeau als de beste ideeën altijd onder de douche opkomen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat zul je altijd zien. Heb je een super ingeving, sta je net onder de douche of je zit in bad. Met dit waterproof notitieboekje bij de hand blijft jouw ingeving bewaard. Immers, je schrijft het geniale idee direct op het papier van dit speciale notitieboekje. Ook in het zwembad, in de regen of op het strand is dit bijzondere cadeau idee natuurlijk de perfecte uitkomst.

Net als bij de gangbare notitieboekjes kun je een van de 80 pagina's er gewoon uithalen en als een los velletje gebruiken. Met een afmeting van 15 x 9 x 1,5 cm is het handige cadeau groot genoeg om ideeën of schetsen in te verwerken. De elastische band er omheen zorgt ervoor dat dit bijzondere notitieboekje altijd goed is afgesloten. Meegeleverd wordt een special potlood van grafiet, waarmee je zelfs onder water kunt schrijven. Dus heb je na een frisse duik opeens de ingeving van je leven, dan krabbel je die razendsnel in het waterproof notitieboekje, ook al begeef je je onder water! Dit is het perfecte cadeau voor uitvinders, kunstenaars en andere creatieve koppen die ook graag een dag naar het strand of zwembad gaan, maar hun ideeën direct op papier willen zetten.

Productdetails

  • Afmeting: 15 x 9 x 1,5 cm
  • Materiaal: kunststof, potlood van grafiet
  • Volledig waterproof: potlood werkt ook onder water

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T05:23:06+00:00