Contact

Water Wars – waterpistool spel

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Thuis een pijnloos potje paintball spelen. Dat kan met deze set die uit twee waterpistolen en twee vesten bestaat. Schiet in de roos en zie hoe zich op het vest van je tegenstander een rode vlek vormt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat is er nu leuker dan thuis in de tuin een echt duel uit te vechten en gericht op je tegenstander te schieten? Natuurlijk moet je wel goed mikken om het midden van de schietschijf op het vest van de ander te raken. Richten, trekker overhalen en dan schieten! Een heerlijk spel voor bij de barbecue, het tuinfeest en gewoon op een zomerse dag in de tuin. Ook tijdens de vakantie op de camping, het strand of in het vakantiepark zorgt de kleurrijke set voor veel plezier. Het speciale schietschijfvest in deze set kleurt rood als het met water in contact komt. Is het water opgedroogd, dan is ook de rode kleur weer verdwenen. Samen met de coole, oranje waterpistolen vormen ze een unieke set voor eindeloos veel speelplezier. Bovendien zorgt het waterpistool spel voor een koele en verfrissende afwisseling op een zwoele zomeravond. Wie verlaat het feestje als de beste schutter van de avond?

Een leuk geschenk voor fans van het Wilde Westen die tijdens een avondje barbecueën een duel met elkaar willen aangaan. De bonte vesten zijn weliswaar voor volwassenen geconcipieerd, maar ook grotere kinderen kunnen veel plezier beleven aan dit coole cadeau-idee dat geen vlekken maar de nodige vreugde achterlaat!

Productdetails

Inbegrepen:

  • 2 waterpistolen
  • 2 vesten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:40:30+00:00