Contact

Wandklok van hout

Vanaf € 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze mooie klok is een leuk cadeautje voor in elk huis. Want door de leuke vormgeving en de duidelijke cijfers is het een gewild cadeautje voor bijvoorbeeld de woonkamer of de kinderkamer! Een prachtig cadeau voor beginnende klokkijkers en voor iedereen die van een mooi houten design houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een van de belangrijkste momenten uit het leven van een kind. Dat moment dat ze begrijpen hoe je tijd kunt aflezen aan een klok. Iets dat zo vanzelfsprekend is als je het eenmaal begrijpt, maar echt een openbaring is als je het voor het eerst leert. Deze mooie klok maakt van klokkijken een nog leukere ervaring. Want door de mooie vormgeving is het een genot om er naar te kijken. Voor zowel beginnende als ervaren klokkijkers! Een geweldig cadeautje voor iedereen die net heeft leren klokkijken, en voor iedereen die dat de gewoonste zaak van de wereld vindt! Een mooie vormgeving, van mooi hout dat niet alleen de ogen van iedereen die de tijd wil weten zal aantrekken. Een prachtig cadeautje dat aan alle muren mooi zal staan.

Maar zeker ook heel erg geschikt voor in de kinderkamer of bijvoorbeeld in de keuken of in de woonkamer. Door de leuke vormgeving zal hij nooit saai worden. Een buitengewoon leuk cadeautje voor de hele familie, dat heel leuk is om te geven en nog leuker is om te krijgen! Want iedereen die bij de tijd wil blijven, tsja, die heeft een klok nodig! En dan kun je maar beter zo'n leuke klok hebben met leuke vormen zoals deze, prachtig uitgevoerd in hout!

Productdetails

Afmetingen: 19 x 30 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:05:28+00:00