Contact

Wandklok hert

€ 46,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor natuurliefhebbers is de wandklok hert een ideaal cadeau. De klok is gemaakt van prachtig hout en heeft de vorm van een van de mooiste en grootste dieren uit het bos: het hert. De geweien schieten boven de klok uit en zullen jouw woning prachtig opsieren.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bij de wandklok hert verbleken standaard wandklokken als sneeuw smelt voor de zon. Het hert is als edel dier al de koning van het woud en ook als klok is het een prachtige weergave van wat de natuur ons te bieden heeft. De wandklok hert is moeder natuur en vadertje tijd samen in een prachtig vormgegeven object voor aan de muur. Naast de basis maar net zo belangrijke functie als klok is deze wandklok hert een combinatie van subliem gekozen materiaal en vormgeving. Het hert met zijn geweien geeft deze klok een krachtige uitstraling waardoor het zwarte onopvallende uurwerk vanzelf naar voren komt.

Met een totale hoogte van 25 centimeter is deze wandklok niet alleen handig maar een waar kunstwerk voor aan de muur. De klok is gemaakt van walnoothout en brengt de natuur ook in materiaal naar je woning. Het rustgevende maar krachtige karakter van het hert als koning van het woud geeft jouw woning een sterke natuurimpuls. Dit cadeau is niet alleen voor natuurliefhebbers maar ook voor iedereen die volgens het drukke en punctuele dagelijkse leven leeft. Met de wandklok hert komen deze twee werelden samen in een cadeau wat elke woning om zal toveren tot een krachtig en goed ingericht geheel.

Productdetails

  • Hoogte: 25 cm
  • Materiaal: walnoot

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:02:44+00:00