Contact

Wanddecoratie "Vlinders"

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke vlinders breng je het voorjaar in je huis! Met verschillende kleuren of in grijstinten breng je jouw saaie muur tot leven! Leuk voor in de kinderkamer, in de huiskamer, of in de hal. Waar je ze ook bevestigd, je krijgt er een stuk leven mee terug. Leuk cadeautje voor als je net verhuisd bent!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Of je nu graag een bonte verzameling kleurige vlinders in je huis haalt, of dat de stijlvolle zwart-witte vlinders beter bij je interieur passen, met deze vlinders haal je hoe dan ook een heel leuke decoratie in je huis. Vlinders staan voor transformatie, voor verandering van iets ouds in iets nieuws. Een mooi en bijzonder cadeautje dus voor iedereen die door een moeilijke periode heen gaat, of een belangrijk examen gehaald heeft. Ze zijn gemaakt van een fijne soort textiel, en zijn daardoor erg realistisch en blijven langdurig mooi.

Je kunt ze makkelijk bevestigen, op muren en op kasten, op deuren en op ramen. Deze 16 vlinders zijn misschien wel de meest perfecte huisdieren. Helaas maken ze geen geluiden en geven ze geen kopjes, maar verder maken ze je huis heel erg persoonlijk en gezellig. Een super leuk cadeau voor als je net op jezelf gaat wonen, of voor iedereen die graag een beetje zomer in huis haalt! Ja, eigenlijk een super leuk cadeautje voor iedereen. Het geeft echt een leuk effect in ieder huishouden. Net dat beetje extra levendigheid waar iedereen op zit te wachten. Een mooi decoratief cadeautje!

Productdetails

 • In 2 varianten
 • Set met 16 vlinders met bevestigingsmateriaal
 • Vlinders komen in 3 afmetingen:
  • 15,2 x 12,7 cm
  • 10,2 x 12,7 cm
  • 10,2 x 7,6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:50:06+00:00