Contact

Waarschuwingspion voor giftige gassen

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De waarschuwingspion is een attent cadeau-idee om vrienden en familieleden te waarschuwen voor een stinkende wc. Een echte opluchting, met dit cadeau kunnen heel wat onaangename situaties vermeden worden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het gebeurt regelmatig dat het beter is om de wc een poosje te vermijden. Op die momenten is een waarschuwingspion ontzettend handig! Het behulpzame cadeau waarschuwt iedereen om de wc voorlopig even te vermijden. Dit voorkomt heel wat onaangename situaties. Want niemand wordt er blij van als je een stinkende wc binnenloopt. De pion is 18 cm hoog. Op de pion staat een mannetje afgebeeld die waarschuwt voor ‘’giftige gassen’’.  Onder het poppetje staat de tekst ‘’ give it ten minutes’’ een goed bedoelde aanwijzing om op een later tijdstip terug te komen. De pion kan gemakkelijk voor elke deur geplaatst worden en ter plekke waarschuwen voor onaangename verrassingen. Zo hoeft niemand slachtoffer te worden van nare geuren en kun je gewoon iets later terug komen!

Met dit cadeau zorg je ervoor dat er meer rekening met elkaar gehouden wordt! Koop deze waarschuwingspion zelf en neem hem mee naar kantoor, dat zorgt gegarandeerd voor veel lol, maar voorkomt ook dat je de onaangename lucht van een collega je tegemoet komt, zodra je de wc betreedt. Ook een ideaal cadeau voor grote gezinnen. Maar ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die in een studentenhuis, of op kamers, gaat wonen! De waarschuwingspion  is ook een grappig cadeau-idee voor een housewarming party. Of natuurlijk voor mensen met een erg vieze wc. Weer eens iets anders dan een standaard bosje bloemen of een wijntje! Leuk om je wc mee op te pimpen. Je gasten zullen verbaast op kijken en er vast en zeker om kunnen lachen.  

 

Productdetails

Hoogte: 18 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:25:51+00:00