Contact

Vrijheidsbeeld in glazen blok met gravure

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit beeld kent iedereen en is in deze vorm een absolute blikvanger op je bureau. Door de lasertechniek ziet het Vrijheidsbeeld er natuurgetrouw en bijzonder gedetailleerd uit. Het originele cadeau is te personaliseren met een gravure op de voorkant.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ooit reizen we naar New York, dat zegt hij zo vaak, maar nooit komt er iets van terecht. Om hem aan die belofte te herinneren is dit Vrijheidsbeeld in een glazen blok een uitermate geschikt cadeau. Nu wordt hij er dagelijks aan herinnerd en wellicht komt het er nu een keertje van!

Door de geavanceerde lasertechniek lukte het dit beroemde monument met oog voor detail in een blok van glas vorm te geven. Vanwege het driedimensionale effect is het Vrijheidsbeeld van alle kanten goed zichtbaar. Als decoratiestuk is het een gegarandeerde blikvanger.

Natuurlijk is dit originele cadeau ook voor tal van andere gelegenheden geschikt. Het is namelijk een te personaliseren cadeau waarbij je op de voorkant een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Dat hoeft niet alleen een tekst te zijn. Het kan ook in de vorm van een datum met naam, want je hebt 30 tekens tot je beschikking om met cijfers en letters je mededeling vorm te geven. Voldoende ruimte om creatief aan het werk te gaan!

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:52:12+00:00