Contact

Vouwbare bloemenvaas, vierdelige set

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Neem je voor iemand een bloemetje mee, geef er dan ook meteen een vaasje bij! Deze vouwbare bloemenvaas is milieuvriendelijk, plaatsbesparend en kan met stiften persoonlijk worden versierd. Een handig cadeau bij bezoek in het ziekenhuis of ter decoratie bij een picknick.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je een vaasje? Die vraag klinkt maar al te vaak in de kamers van ziekenhuizen, omdat er onverwacht bloemetjes worden meegebracht. Met deze vouwbare bloemenvaas neem je de patiënt veel gedoe uit handen. Hij of zij hoeft niet meer te vragen naar een vaas. Bovendien zorgt dit vouwbare model voor een persoonlijke sfeer in de kamer. Het materiaal, dat voor meer dan 50% uit kalk bestaat, is natuurlijk waterdicht. Je kunt er met een stift je naam opzetten of er een grote tekening op achterlaten. Die mogelijkheid heeft de vaas van het ziekenhuis doorgaans niet!

Natuurlijk kun je de vouwbare bloemenvaas ook voor andere gelegenheden gebruiken. Hij is gemakkelijk mee te nemen, dus bij een picknick in het park is het niet onaardig om spontaan een vaas uit te klappen, met water te vullen en er een bloemetje in te zetten. In een café kun je degene met wie je koffie drinkt verrassen met deze vaas die je van tevoren van een persoonlijke boodschap hebt voorzien.

De vouwbare vaas bevindt zich in een set van vier. Dat betekent dus dat je al meteen meerdere mogelijkheden kunt uitproberen. Een handig en creatief cadeau voor jezelf, maar het is ook een origineel cadeau om iemand mee te verrassen die zelf van bijzondere, enigszins excentrieke voorwerpen houdt.

Productdetails

Vouwbare bloemenvaas, vierdelige set

  • 100% waterdicht
  • Milieuvriendelijk materiaal: meer dan 50% kalk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:02:25+00:00