Contact

Voor loodgieters - keukenrolhouder met waterkraan

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Loopt in de keuken weer alles in het water? Met deze keukenrolhouder is het helemaal niet erg als er eens wat ongelukken gebeuren in de keuken. Want als je deze handige hulp op een praktische plek hebt staan, is alles snel weer opgelost. Een origineel verjaardagscadeau voor loodgieters en handige mannen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Waterkranen en keukenrollen zijn in de keuken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want mocht er weer eens ergens water geknoeid zijn, moet de keukenrol meteen klaar staan om dit probleem op te lossen. Wat water op het aanrecht? Het keukenpapier laat het weer snel verdwijnen. Maar een keukenrol zonder houder is vaak toch wat onhandig. Het is niet zo makkelijk in een handbeweging een velletje af te scheuren. Maar een geschikte houder is ook moeilijk te vinden, want de meeste zijn toch wat saai en gewoontjes. Hierdoor krijgt de keuken ook niet veel meer uitstraling.

Deze keukenrolhouder in waterkraan-design biedt de oplossing: leuk om te zien en hartstikke stabiel! Speelt jouw vriend of partner in huis ook graag de rol van klusjesman? Dan is dit het perfecte cadeau! Een grappige verrassing met Sinterklaas, voor een verhuizing of voor verjaardagen voor alle klusjesmannen en loodgieters. Want juist zij zulllen deze stevige metalen keukenrolhouder meteen in hun hart sluiten. Overigens heb je geen vakdiploma nodig en je hoeft ook geen loodgieter te zijn om de rollen van deze houder te verwisselen, waardoor ook mensen met twee linkerhanden dit authentieke cadeau fantastisch zullen vinden. Bij jou thuis zal nooit meer gedweild worden met de kraan open!

Productdetails

  • Materiaal: metaal
  • Hoogte: ongeveer 39 cm
  • Bouwpakket uit 5 delen (gemakkelijk in elkaar te zetten)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:44:29+00:00