Contact

Voor de groene vingers: rainmaker

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Planten in huis of op het balkon houden ook van regen en genieten daar zelfs nog meer van dan van de harde straal water die uit de gieter komt. De rainmaker is daarom hét cadeau voor plantenliefhebbers. Eenvoudig op iedere petfles te schroeven en een warme zomerregen verblijdt alle kamer- en balkonplanten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Naast de kamer- en balkonplanten genieten ook de kruidenplantjes zoals basilicum, munt of bieslook in de keuken zich als ze tijdig water krijgen en in verse aarde staan. Hoewel ze met een gieter de noodzakelijke doseringen water krijgen toegediend, zou echte regen ze en nog veel groter plezier doen. Immers, de regendruppels verspreiden zich veel beter over de aarde dan een straal uit de gieter. Daar breken soms ook kleine blaadjes of takjes bij af en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is de rainmaker een ideaal housewarming cadeau voor alle plantenliefhebbers. Niet alleen wordt hierdoor het water beter verspreid, ook laten de waterdruppels het stof van de blaadjes verdwijnen, zodat de planten meer licht kunnen opnemen en het ademend vermogen beter functioneert.

De rainmaker is een eenvoudig en sierlijk accessoire dat op iedere gangbare petfles geschroefd kan worden. De blauwe wolk ziet er niet alleen vrolijk uit, hij zorgt ook voor de sproeiende regen uit de fles. De kleine gaatjes laten het water net als de regen mooi verdeeld op de planten en de aarde neerkomen. Een leuk cadeau dat ook voor de planten in de kantine van de voetbalclub of in een wachtkamer natuurlijk buitengewoon goed geschikt is.

Productdetails

  • Gietopzetstuk
  • Om op gangbare petflessen te schroeven
  • 11,6 x 9,2 x 3,5 cm
  • Van kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T05:23:30+00:00