Contact

Vogelhuisje toiletpapier- en boekenhouder

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze bijzondere accessoire voor op het toilet heb je niet alleen een decoratief item, maar ook een heel handige manier om een toiletrol op te hangen en tegelijkertijd een plek te hebben om je boek of tijdschrift kwijt te kunnen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Niet iedereen durft er misschien over te praten. Maar meer mensen dan je denkt brengen heel wat tijd door op het toilet, om even lekker te ontspannen en om, nou ja, te doen wat iedereen daar doet. En heel veel mensen kijken dan graag nog even op hun mobiel, of ze lezen eigenlijk nog liever een boek! Maar waar laat je dat boek nou, of dat puzzelboekje of tijdschrift, wanneer je weer klaar bent met je grote boodschap? Inderdaad, dat probleem kennen wij maar al te goed! Vandaar dat er dit leuke vogelhuisje is, speciaal ontworpen voor iedereen die dit probleem maar al te goed kent.

Een mooi en leuk design dat ook nog eens opmerkelijk handig is! Een super leuk cadeautje voor iedereen, want iedereen moet wel eens naar het toilet, toch? En zo’n saai ophangsysteem voor een toiletrol, dat kan toch niet meer! Inderdaad! Dit vogelhuisje is waar iedereen op wacht. Een uitvinding die zeker niet bedoeld is voor de vogeltjes buiten. Hoewel ze er vast en zeker wel een nestje in zouden willen bouwen. Maar nee, dit speciale vogelhuisje is gemaakt voor iedereen die graag in alle rust wat tijd op het toilet door wil kunnen brengen. Een geweldig idee, nu te bestellen op Cadeaus.be!

Productdetails

  • Afmetingen: 12 x 12 x 1,2 cm
  • Kleur: wit
  • Materiaal: metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:42:37+00:00