Contact

Vogelhuis disco & radio

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Aan de veren kent men de vogel. Dit spreekwoord geldt ook zeker voor dit kleurrijke disco-vogelhuisje. Aan de buitenkant zie je namelijk al dat dit het ultieme cadeau is voor feestbeesten. Je kunt gemakkelijk een afspeelapparaat (MP3-speler of mobiele telefoon) aansluiten en meteen komt er geluid uit het huisje. Bovendien heeft het vogelhuisje ook een geïntegreerde radio. Voor je het weet is jouw huis omgebouwd tot discotheek.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze vogelhuis-discotheek is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou geopend. En nog beter: hier wordt ook nog eens alleen de muziek gespeeld die jij goed vindt. Daarnaast is de lichtinstallatie op het dak van deze discotheek ook nog eens heel erg bijzonder. Een geweldige gadget voor alle feestbeesten!

Om je lievelingsmuziek op volle sterkte te kunnen horen, hoef je slechts een MP3-speler of mobiele telefoon aan te sluiten. En vervolgens kan het feest helemaal los gaan! Mocht je nu even niet de DJ willen spelen, kan je gewoon de geïntegreerde radio aan zetten. Het vogelhuisje kan je eenvoudig aan de wand bevestigen. Aan de zijkant van dit huisje bevindt zich dan nog een klein vakje, waarin je het afspeelapparaat kunt leggen. Deze kleine discotheek zorgt altijd voor een goed humeur, zelfs bij vroege vogels. Het maakt niet uit op welk moment van de dag de muziek uit het vogelhuisje komt, want het is altijd een juist moment voor een dansje.

Deze buitengewone radio zal de nacht tot de dag maken. Vanaf nu zal je niet meer met de kippen op stok gaan, maar tot diep in de nacht feesten. Met dit originele vogelhuisje wordt je eigen woning in ieder geval omgetoverd tot een echt feestpaleis. En zeker weten dat al snel een paar vrienden bij jou thuis een feestje willen vieren!

Productdetails

  • Compatibel met een MP3-speler of mobiele telefoon
  • Afmetingen: 13,5 x 14,5 x 20,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:14:42+00:00