Contact

Voetbaltruitje - sleutelhanger met gravure

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sport is passie! Sport is leven! Voor vele mensen beheerst sport een heel groot deel van hun leven en ze willen dan ook alles eraan koppelen. Met deze gegraveerde sleutelhanger in de vorm van een voetbaltruitje kunnen ze alvast elke keer ze de deur opendraaien dromen van het wereldkampioenschap.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heel vaak zijn sportliefhebbers of voetbalfanaten heel fanatiek als het aankomt op hun favoriete sport of hun lievelingsteam en en voor die mensen hebben we nu dit originele en praktische hebbeding. Deze sleutelhanger die de vorm heeft van een voetbaltruitje of jersey zal er niet alleen voor zorgen dat de persoon in kwestie, hopelijk, nooit meer zijn sleutels zal vergeten, maar misschien wordt het ook wel een soort geluksbrengers die er altijd bij is tijdens belangrijke wedstrijden.

Om het cadeau helemaal af te maken hebben wij voorzien dat je een gravure kan aanbrengen van maximum 6 tekens. Op deze manier kan de persoonlijke betrokkenheid haast niet groter zijn. Laat iemand schijnbaar in de schoenen lopen van zijn of haar favoriete atleet en ze zullen de deur niet meer uitwillen zonder dit geweldige accessoire in hun zak te voelen. Topcadeau voor sportenthousiastelingen!

Productdetails

  • Geen speciale tekens gebruiken a.u.b.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:18:02+00:00