Contact

Voetbaltrofee met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Diego Maradona, Lionel Messi en natuurlijk onze eigen Johan Cruijff: het zijn stuk voor stuk voetballers die men tot de crème de la crème allertijden van het voetbal rekent. Nu is die positie natuurlijk niet voor elke zichzelf respecterende voetballer weggelegd, maar met deze prachtige voetbaltrofee met gravure kan jij jouw eigen Cruijff laten zien dat hij jouw nummer 1 is.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bijna elke jongen droomt ervan: een bestaan als profvoetballer. Een stadion vol uitbundige fans op de tribune, terwijl jij de ene tegenstander na de andere achter je laat en de bal genadeloos binnentikt; een beslissende goal waarmee jouw land wereldkampioen wordt. Profvoetballers zijn in sommige landen bijna heilig en natuurlijk spreekt een leven vol fans, een luxe leven en gouden trofeeën elke hobbyvoetballer aan. Helaas zijn er maar relatief weinig van deze voetballers die deze droom zien uitkomen. dat betekent natuurlijk niet dat zij niet ook recht hebben op erkenning voor hun prestaties. Voor alle uren in de regen op het veld, de blessures, de blaren en natuurlijk voor alle successen op het veld, groot en klein.

Heb jij een grote of kleine amateurvoetballer met profhart in je omgeving en wil je die graag ook eens in het zonnetje zetten met een huldiging? Deze voetbaltrofee is het perfecte cadeau! Met zijn voet aan de bal, de basis van wat een wereldtrap gaat worden, staat de figuur op zijn sokkel. Het goudkleurige beeldje is stijlvol vormgegeven op een zwarte sokkel waar een persoonlijke tekst in kan worden gegraveerd.

Is jouw man, vader, broer of buurman jouw absolute nummer 1 en ben jij zijn grootste fan? Overhandig hem deze trofee en hij voelt zich geheid de koning te rijk. Geef het beeldje bijvoorbeeld cadeau bij een topprestatie of juist bij een tegenvaller op het veld. Natuurlijk kan deze trofee ook uitstekend worden gebruikt als echte prijs in voetbaltoernooien. Een cadeau met een sentimentele waarde.

Productdetails

  • Hoogte: ca. 14 cm
  • Materiaal: kunststof, marmer
  • Gravureplaatje. 5,5 x 2 cm, geschikt voor twee regels van vijftien tekens
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:38:16+00:00