Contact

Voetballer – sleutelhanger met gravure

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze fraaie sleutelhanger in de vorm van een voetballer is een zeer persoonlijk cadeau, want het symboliseert de favoriete sport van de ontvanger én zijn of haar eigen naam is erin gegraveerd. Dit persoonlijke cadeau is ideaal om te geven bij een verjaardag of na een geslaagd voetbaltoernooi.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jong en oud verheugen zich op deze persoonlijke sleutelhanger in de vorm van een voetballer. Je kunt er niet alleen de naam van de ontvanger op laten graveren, maar er ook een persoonlijk rugnummer op achterlanten. Is de ontvanger een actieve voetballer, dan moet zijn of haar eigen rugnummer er natuurlijk wel op. Je kunt er ook voor kiezen nummer 14 erop te laten graveren, het beroemde rugnummer van de legendarische Johan Cruijff.

Er zijn tal van gelegenheden waarbij dit persoonlijke cadeau overhandigd kan worden. Je kunt er de voetbaltrainer mee bedanken, maar het is ook een leuk cadeautje voor de collega die als gepassioneerde voetbalfan bekend staat. De sleutelhanger met gravure is niet alleen uniek, hij is ook zeer praktisch. Door de vorm is één greep in de broekzak voldoende om de sleutelhanger te vinden en dat is wel zo gemakkelijk.

De persoonlijke sleutelhanger met gravure geldt als een sportieve en verrassende attentie. Niemand verwacht dat hij of zij een voetballer als sleutelhanger krijgt en al helemaal niet eentje met zijn of haar eigen naam erop. Dat is ook een teken dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals voor de ontvanger uit te zoeken en alleen dat al wordt vast en zeker zeer gewaardeerd.

Productdetails

  • Materiaal: metaal
  • Afmetingen: 8,6 x 3,9 cm
  • Geen speciale tekens gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:09:54+00:00