Contact

Voetballer in glazen blok met gravure

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sportliefhebbers en voetbalfans in het bijzonder zijn geheid onder de indruk van dit bijzondere cadeau. Lasertechniek maakte het mogelijk deze voetballer natuurgetrouw in driedimensionale vorm weer te geven. Een cool en sportief cadeau voor op het bureau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een oude voetbalvriend van vroeger, de topscorer van het elftal of een collega die iedere zondag in een voetbalstadion zit. Het zijn slechts een paar voorbeelden van mensen die je dit persoonlijke cadeau zou kunnen overhandigen.

Dit cadeau is te personaliseren en dat biedt vele mogelijkheden. Bij de topscorer uit het elftal kan zijn naam plus het jaartal van het seizoen worden gegraveerd, terwijl je bij de oude voetbalvriend zowel het seizoensjaar als zijn rugnummer zou kunnen weergeven, natuurlijk met zijn naam erbij. Je hebt immers 30 tekens tot je beschikking, dus dat moet lukken.

Als decoratiestuk past dit moderne blok prima op het bureau in de studeerkamer, maar je kunt er ook het wandmeubel of de vensterbank mee versieren. Vanwege de driedimensionale vormgeving is dit glazen blok gegarandeerd een blikvanger. De naam van de jarige Job en de datum van zijn verjaardag met het huidige jaartal zijn voldoende om dit cadeau van een persoonlijke noot te voorzien.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T09:58:51+00:00