Contact

Visitekaarthouder "Marvin"

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een visitekaartje met vlekken en ezelsoren zegt al genoeg over de afzender. Met deze visitekaarthouder blijven de persoonlijke kaartjes echter keurig beschermd. De chic vormgegeven houder is bovendien te personaliseren!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een visitekaarthouder beschermt visitekaartjes tegen kreukels, vlekken en andere invloeden die het uiterlijk van de visitekaartjes kunnen beschadigen. Deze visitekaarthouder "Marvin" is een degelijke en eveneens chique opbergplek voor de visitekaartjes. Door de afmeting van 9,7 x 6 x 0,5 cm en het lichte gewicht neem je de houder eenvoudig mee op pad. Bovendien is hij in een tas of zak van een kledingstuk altijd snel binnen handbereik.

De fijne lijntjes op het verzilverde oppervlak bezorgen de visitekaarthouder een edele en professionele look. Het getuigt van klasse en stijl als je deze houder in gezelschap tevoorschijn haalt en er zelfbewust een visitekaartje uit haalt. Dat je aan deze presentatie veel waarde hecht, betekent ook dat je je eigen werk als zeer waardevol beschouwt. Iemand die een verfrommeld visitekaartje met vlekken op tafel legt, geeft ook blijk van een soort onverschilligheid die niet bij iedereen wordt gewaardeerd.

De visitekaarthouder Marvin is als persoonlijk cadeau zeer geschikt, omdat je de houder kunt personaliseren. Met maximaal 30 tekens kan de eigen naam of de naam van een bedrijf op het deksel gegraveerd worden. Voor de visitekaartjes moet de ontvanger zelf zorgen. Als beloning of investering is de visitekaarthouder Marvin ook geschikt om jezelf een keer mee te verrassen!

Productdetails

  • Afmetingen: 9,7 x 6 x 0,5 cm
  • Verzilverd
  • Personaliseerbaar met gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:02:40+00:00