Contact

Deurmat "VIP Lounge"

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Alleen heel erg belangrijke mensen mogen over de deurmat „VIP Lounge" lopen en het huis betreden! Dus eerst goed lezen, dan pas je voeten vegen! Deze deurmat van kokos is een perfect cadeau voor een housewarming feestje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige deurmatten zijn blikvangers, dit is er één van! Geen vele tierelantijntjes en bonte kleuren, nee, hier staat gewoon groot en duidelijk dat alleen Very Important People welkom zijn. Natuurlijk is meteen duidelijk dat dit een knipoog is naar het voetbalstadion of het theater waarin zich vaak een VIP lounge bevindt die inderdaad alleen voor belangrijke, genodigde gasten toegankelijk is. In ieder geval zal iedereen die op bezoek komt het er wel even over hebben, dus ook bij nog onbekend bezoek kan een gesprek over de deurmat al handig het ijs breken.

Ook het contact met de buren kan door de deurmat „VIP Lounge" ineens veel leuker worden. Mochten de buren nog redelijk onbekend of terughoudend zijn, dan biedt de deurmat de mogelijkheid eens een gesprek aan te knopen. Je zou bijna vergeten dat deze deurmat ook voor andere dingen handig is zoals bijvoorbeeld het vegen van schoenen. Ook hele belangrijke gasten kunnen onderweg door een regenbui zijn getroffen en opeens met vuile, modderige schoenen voor de „VIP Lounge" staan. Dan is deze mat dé uitkomst. Hij is met een afmeting van 74 x 44 cm geschikt voor vrijwel alle deuren. Het kokosmateriaal garandeert een stevige mat die lang meegaat.

Productdetails

  • Kleur: rood / natuur
  • Materiaal: 100% kokos gebleekt, geëmailleerde oliekleur
  • Afmeting: 45 x 75 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:45:35+00:00