Contact

Vintage poster dad's BBQ

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De meeste vadesr zijn al gek op de BBQ en stel je voor hoe blij ze zijn met die cadeautje! Nu zijn ze helemaal heer en meester over de plaat. Amerikaanser gaat het niet worden met dit metalen bord, maar hij vindt het zeker weten leuk! Waarschijnlijk krijgt niemand meer een kans om zijn eigen stukje vlees te bereiden. En ach, waarom zou je ook? Papa doet het toch het beste. Geef die man tenminste wat erkenning.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Mannen houden van vlees en dat bereiden ze het allerliefst op de BBQ. Die zien zichzelf op een mooie zomerdag al helemaal als 'hoofd BBQ' - niemand die er nog bij mag, want 'dat doen zij wel even'. En laten we eerlijk zijn: we laten het papa ook het liefste doen, want niemand kan het beter. Misschien ben je stiekem ook wel een beetje bang voor vuur of weet je niet hoe lang alles moet liggen. Papa weet dat wel dus laat hem zijn gang maar gaan, terwijl de rest van het gezin van het zonnetje en van een drankje geniet.

Om papa te bedanken voor al die goede stukjes vlees, geef je ‘m dit cadeautje als leuk aandenken. De mooie zomeravonden en die lekkere vleesjes mogen dan niet altijd voorkomen, er is altijd weer volgend jaar met weer een BBQ-seizoen en ondertussen heeft ie wat leuks om naar te kijken. Het staat misschien het leukste in de keuken, maar ook in de gang, garage, werkkamer - waar dan ook is deze metalen plaat op zijn plek. Hij heeft ze vast al eens eerder gezien, want deze platen zijn mateloos populair. In origineel Amerikaanse stijl, van aluminium gemaakt, vintage look en dan ook nog 'Stand back, dad is cooking' als onderschrift. Jij gaat punten scoren en je zit sowieso gebakken voor het komende BBQ-seizoen. De 'poster' ziet er misschien zwaar uit, maar niets is minder waar dus het valt ook nergens van de muur af. Ideaal!

Productdetails

  • Materiaal: aluminium
  • Afmeting: 30 x 40 cm
  • Met voorgeboorde gaten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T08:55:34+00:00