Contact

Vinger stempelset

Vanaf € 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In iedereen schuilt een kunstenaar! Met dit grappige vinger stempelset kan alles mooi gemaakt worden. Hiermee kunnen leuke kaarten versierd worden of zelfs cadeaupapier. Als de vingertoppen met inkt bedekt zijn, kan het stempelplezier eindelijk echt beginnen. Nu is alleen nog een beetje fantasie nodig. Creatief en origineel cadeau voor kinderen en volwassene knutselaars!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen vindt het leuk met de vingers in de verf te spelen! Een gele wijsvinger op het papier en daarna met de middelvinger in de blauwe inkt. Dan nog een paar strepen erbij met de gekleurde stiften en voor je het weet is er een prachtig kunstwerk ontstaan. Met alleen de vingertoppen en een beetje fantastie ontstaan hier de mooiste kunstwerken. Een goede gelegenheid om de creativiteit en de fantasie van jonge kinderen te bevorderen. Het stempelset is een geweldig cadeau voor het nieuwe schooljaar of voor de verjaardag. Natuurlijk kan het ook gewoon eens tussendoor als attentie gegeven worden, want het is altijd goed de verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren.

Het stempelen met de vingers is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor creatieve volwassenen. Met dit setje kan saai cadeaupapier in een handomdraai opgeleukt worden. Wenskaarten voor vrienden krijgen bovendien een heel persoonlijk tintje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit cadeau kan bij iedere gelegenheid gegeven worden en zal iedereen een groot plezier doen. Een origineel cadau voor alle hobby-kunstenaars!

Productdetails

Fingerstempel-Set

  • Fingerstempel-Set in Metalldose erhältlich in 2 Varianten: "Art" oder "Märchen"
  • Metalldose enthält 3 verschiedenfarbige Stempelkissen, 10 unterschiedliche Motiv-Stempel und 10 verschiedenfarbige Stifte

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:15:07+00:00