Contact

Verzilverde hart-fotolijst met gravure

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In deze fotolijst past de trouwfoto of die ene romantische foto waarop die twee er zo leuk en gelukkig uitzien. In ieder geval zal deze chique, verzilverde fotolijst gesierd moeten worden door een foto die met liefde te maken heeft. Een personaliseerbaar cadeau voor een foto van de liefde tussen personen die jou dierbaar zijn.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Love is in the air! Deze verzilverde fotolijst in de vorm van een hart is de ideale plek om een romantisch moment van jullie tweeën in te koesteren. 'Forever in love' zou je op de plek boven de foto kunnen laten graveren en onderaan jullie twee namen. De mogelijkheid om zelf op creatieve wijze tekst in te laten graveren is het unieke aan dit personaliseerbare cadeau.

Met een beetje creativiteit kun je deze fotolijst ook gebruiken voor een foto van bijvoorbeeld twee huisdieren, van het hele gezin of van alleen de kleinkinderen. Welke tekst je erboven en eronder zet, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Voor zowel de tekst aan de bovenkant als aan de onderkant geldt een maximale ruimte van 20 tekens.

Valentijnsdag, de trouwdag of een verjaardag, er zijn altijd wel passende gelegenheden om deze verzilverde fotolijst met de persoonlijk touch cadeau te doen. Natuurlijk kan er ook één persoon of één huisdier op de foto staan en zeg je met de te graveren tekst iets leuks over die persoon of het dier. De creativiteit kent geen grenzen om van de fotolijst een romantische voorstelling te maken die vraagt om een prominent plaatsje in de woonkamer!

Productdetails

  • Verzilverd en beschermd tegen aanslag
  • Afmeting lijst: 19 x 14 cm
  • Afmeting foto: min. 11 x 11,5 cm
  • Mogelijk om neer te zetten en op te hangen
  • 2 regels met elk 20 tekens om te graveren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:20:44+00:00