Contact

Verlichtingssnoer "Happy Birthday"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een geniale oplossing voor een verrassend verjaardagsfeest. Dit verlichtingssnoer „Happy Birthday"is een fraaie afwisseling en kan met de batterijfunctie ook in een park of in de tuin worden opgehangen. Een klein, maar groots cadeau-idee!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook dit jaar hangen er weer feestelijke slingers en ballonnen in huis, net als vorig jaar en de jaren daarvoor. Een beetje afwisseling is wel gewenst en dat is nu juist de kracht van het verlichtingssnoer „Happy Birthday". Deze vrolijk gekleurde lampjes zorgen niet alleen voor een feestelijke sfeer, ze zijn ook bijzonder origineel. De letters van de LED-lampjes kunnen ook buiten worden aangebracht, omdat ze op batterijen werken. Dat is natuurlijk nog leuker, want je verwacht in een park of achter in de tuin geen verlichting zonder snoer en stopcontact. Vooral in de schemering komt de kleurrijke felicitatie het beste tot zijn recht en betovert de jarige en alle uitgenodigde gasten voor het verjaardagsfeest.

Het verlichtingssnoer is ook een fraaie blikvanger die onverwachte felicitaties uitlokt, want de tekst laat niets aan duidelijkheid te wensen over; hier is iemand jarig! Neem de onverwachte felicitaties in ontvangst en maak er een uniek en onvergetelijk feest van. Dat is toch wel het minste wat je bij een speciaal verjaardagsfeest mag verwachten. De ketting kan natuurlijk ook boven het bureau van de jarige collega worden opgehangen. Dat toont nog eens aan hoe goed de collega's voor hem of haar zorgen. Kortom, dit is een leuk cadeau voor feestelijke dagen.

Productdetails

  • Materiaal: PVC, LED-lampjes, elektrische componenten
  • 122 x 3,3 x 0,8 cm
  • Verpakking: 26 x 12,2 x 2,5 cm
  • 3 AA-batterijen nodig (worden niet meegeleverd)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:38:04+00:00