Contact

Verkleding voor noodgevallen

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Oh nee! Is dit een verkleedfeestje? Blijkbaar heb ik de memo niet gekregen! Als je ineens een verkleedoutfit nodig hebt, zal deze set je uit verkleed-noodgevallen redden met keuze uit wel vijf outfits! Je kan kiezen uit klassieke en fantastische kostuums, zoals een heks, vampier of zombie. In een handomdraai ben je verkleed en klaar voor het feestje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms word je op het laatste moment uitgenodigd voor een feestje – waarbij verkleding noodzakelijk is. Wat doe je dan zo bij zo'n verkleed-noodgeval? Je kunt natuurlijk gewoon thuis blijven. Of snel een laken met drie gaten over je hoofd trekken, zodat je het onoriginele spook bent. Deze noodgevallen zullen vanaf nu op een coole manier opgelost worden. En wel met de verkledingsset voor noodgevallen!

De set bevat 5 verkleed-outfits uit kunststof, die je gemakkelijk en snel aan kunt trekken. Hiermee ben je altijd voorbereid en de outfits zijn gemakkelijk in alle haast aan te trekken. Wees voorbereid op themafeestjes-noodgevallen! De klassieke variant van deze verkleedsets bestaat uit vijf leuke outfits: indiaan, cowboy, superheld en hula meisje. Daarnaast bieden wij de griezelige variant aan met daarin: heks, vampier, zombie, de dood / skelet en weerwolf. Dit laatste pakket is natuurlijk helemaal praktisch rond Halloween, omdat je juist dan weer spontaan voor verschillende feestjes uitgenodigd zult worden. Deze beide sets kunnen jouw feestelijke avond redden. De outfits zijn bovendien nog eens heel origineel vormgegeven, waardoor alle andere verklede gasten onder de indruk zullen zijn van jouw fantastische outfit.

De sets zijn bovendien een handig cadeau voor iedereen die graag feest viert maar meestal geen tijd heeft voor grote voorbereidingen. Bovendien is het een leuke attentie voor de gastheer of gastvrouw van het feestje. Daarmee kunnen ze vijf onverklede gasten alsnog een geweldig outfit aanbieden. En dat allemaal zonder moeite!

Productdetails

  • 2 varianten: klassiek of griezelig
  • Per set 5 verkledingen om aan te trekken uit kunststof
  • One-size

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T10:58:44+00:00