Contact

Verjaardagsballonnen

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie zijn verjaardag dit jaar groots wil aanpakken, heeft ook extra grote verjaardagsballonnen en -cijfers nodig. Deze grote cijfers van ballonnen zijn daarvoor dus perfect! De set bevat een handleiding en sjablonen om iedere leeftijd met maximaal 2 cijfers van ballonnen samen te stellen. Natuurlijk zijn een hele hoop ballonnen inbegrepen. Voel je een echt feestvarken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als jouw eigen verjaardag een bruisend feest wordt, zullen ook jouw gasten zich een beetje jarig voelen. Hoe groter je het viert, des te beter! En het wordt alleen nog beter als familie en vrienden zich ontfermen over het feest en jouw huis of feestlocatie helemaal versieren. Dan voel je je helemaal jarig! Er is een belangrijk detail dat bij geen enkel feest mag ontbreken: heel veel ballonnen! Of je nu jarig bent, een jubileum viert of een huwelijk: een feest is niet af zonder flink wat ballonnen.

En wat van nu af aan absoluut bij een volgend feest niet mag ontbreken, zijn deze extra grote ballon-cijfers. Hiermee ziet iedereen meteen wat er precies te vieren valt, mocht dat nog niet duidelijk zijn. Deze complete set met enorme cijfers is perfect daarvoor. De set bevat naast een handleiding ook sjablonen waar je de ballonnen in kan steken en daarnaast natuurlijk nog een heleboel ballonnen! Hiermee kan je ieder getal met twee cijfers maken om het feest nog opvallender te maken. De set kan telkens weer gebruikt worden.

Een perfect feest-idee als de leeftijd of het jubileum de reden voor de viering is. Maar voorzichtig, er zijn ook mensen die hun leeftijd niet zo duidelijk kenbaar willen maken. Je zou dan kunnen overwegen 5 jaar van de leeftijd af te trekken, voordat je de cijfers ophangt. Een super feest-cadeau!

Productdetails

  • Set voor ballon-cijfers
  • 14 sjablonen om ballonnen in te steken (voor ieder getal met twee cijfers)
  • Herbruikbaar
  • Formaat (verpakking): 20,5 x 24 x 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:56:00+00:00