Contact

Verguld klaverblad aan ketting

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wens iemand bijzonder veel geluk toe met dit speciale cadeau-idee. Een klaverblad dat verguld is! Een heel erg mooi cadeau dat ook nog eens echte geluksbrenger is. Met dit bijzondere cadeau kun je iemand vast heel erg blij maken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit bijzondere cadeau overreik je een geluksbrenger van heel bijzondere aard! Iedereen weet dat een klaver vier heel speciaal is en geluk brengt, al sinds de middeleeuwen wordt een klavertje vier beschouwd als een geluksbrenger. Dit echte klavertje vier is overgoten met echt goud. Dit hangertje is een edel en heel speciaal cadeau-idee. Aan het hangertje bevindt zich ook een gouden kettinkje. Dit speciale cadeau is liefdevol overgoten met 24 karaats goud en zorgt nu een leven lang voor geluk. Het klavertje vier is goed bewaard onder het gouden laagje en zal dus nooit verwelken. 

Ken je iemand die wel wat extra geluk kan gebruiken? Bijvoorbeeld je nichtje die een belangrijk examen moet maken? Of iemand die je een hart onder de riem wilt steken na een slechte uitslag. Geef diegene dit bijzonder cadeau-idee. Ook voor een verjaardag is dit speciale kettinkje uitermate geschikt. Het leuke aan dit cadeau is dat de ontvanger van dit cadeau altijd een herinnering aan jou bij zich zal dragen. Altijd als diegene even naar het kettinkje kijkt zal diegene aan je denken. In gedachten ben je dus altijd bij diegene. Geschikt om aan dierbaren cadeau te doen. Bijvoorbeeld een moeder aan haar dochter om haar te laten weten dat ze in gedachten altijd bij haar is. Een uniek en ook een ietwat mysterieus cadeau dat je altijd en overal bij je hebt. Aan wie je deze ketting ook cadeau doet, de ontvanger zal er zeker blij mee zijn en hopelijk ook gelukkig van worden!

Productdetails

24 karaats goud

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:32:29+00:00