Contact

Vanilla love – fotolijst voor de bruiloft

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heb je een foto van de persoon die je zo na aan het hart ligt, dan hoort die in deze Vanilla love fotolijst thuis! Gemaakt van prachtig, wit hout met daarop lieve woordjes en fraaie hartjes. Met een mooie foto erin is dit personaliseerbare cadeau compleet!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eén blik op deze fotolijst zegt natuurlijk al voldoende. Hier is liefde in het spel! De foto van het bruidspaar past perfect in deze fotolijst, maar je kunt er ook alleen een foto van de bruid of de bruidegom in doen en op je bureau zetten. Deze stijlvolle fotolijst is echter niet exclusief voor bruidsparen, maar ook voor andere mensen die van elkaar houden.

Wat te denken van Valentijnsdag of de verjaardag van je partner? Hij of zij zal het schitterend vinden om jouw foto met de diverse hartjes erbij te bewonderen. Een foto van jullie als paar is ook een fraaie oplossing om deze fotolijst optimaal te benutten. Uiteindelijk gaat het om het hart. Dus je kunt ook kinderen of andere familieleden waar je met je hele hart van houdt deel van dit cadeau laten uitmaken.

De Vanilla love fotolijst kun je neerzetten op bijvoorbeeld de schoorsteenmantel, de vensterbank, je bureau op kantoor, op een commode of op de kast. Hiermee heb je een leuk cadeau-idee voor kerst, verjaardagen en tal van andere gelegenheden. Het is leuk en persoonlijk als je de fotolijst al van een passende foto voorziet, maar dat hoeft natuurlijk niet. Uiteindelijk kan de ontvanger ook zelf bepalen welke foto hij of zij het beste bij de hartjes vindt passen.

Productdetails

  • Fotolijst om neer te zetten
  • Materiaal: hout
  • Voor foto's met afmeting 10 x 15 cm
  • Afmeting lijst 21,5 x 21,5 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:50:32+00:00