Contact

"Vandaag koning(in)..." - opblaasbare kroon

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Heb je altijd al koning of koningin voor een dag willen zijn? Schitterend goud en glanzende edelstenen kunnen wij je helaas niet aanbieden, maar wel een accessoire waarmee je je even van adel zult voelen. Geweldig voor kinderfeestjes en adellijke themafeesten!

* Verplichte velden

€ 4,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Was ik maar een dag een koning of koningin! Of toch liever prins of prinses? Je droomt ervan een keer met opgeheven hoofd het volk toe te zwaaien en daarbij te genieten van de bewonderende blikken van de mensen die naar je kijken? En je zwijmelt van de kleding en sieraden die koningen en koninginnen dragen?

Als jouw partner deze wens ook wat te vaak met je deelt, is het misschien tijd hem of haar adellijk te laten voelen! En deze opblaasbare kroon kan je daarbij goed helpen. Als jouw partner deze kroon eenmaal op het hoofd heeft, moet je wel rekenen op nog meer wensen en bevelen van de tijdelijke koning of koningin. Want ja, zij of hij is nu eenmal van adellijke afkomst, ook al is dat slechts voor een dag. Deze originele kroon is in ieder geval ook een leuk idee voor de jarige op een kinderfeestje. Misschien kan je er zelfs een leuk themafeestje van maken? De jarige zal de kroon opzetten en zich meteen ook verheven en bijzonder voelen, zoals dat hoort op de eigen verjaardag.

Ook een leuke verrassing voor alle fans van het koningshuis. Tijdens Koningsdag of Prinsjesdag kunnen zij helemaal in stijl mee doen! De opblaasbare kroon is de perfecte hoofdbedekking voor feestelijke aangelegenheden. Zo makkelijk is het je adellijk te voelen!

Productdetails

  • Opblaasbare kroon 
  • Keuze uit koning, koningin, prins of prinses
  • Verpakkingsformaat: ca. 18, 5 x 17 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T18:51:54+00:00