Contact

Vaas met schroefdesign

€ 22,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hier botsen twee tegenstellingen op spectaculaire manier op elkaar. Deze vaas is vormgegeven in een mooi en ruw schroef-design en steekt daarmee compleet af tegen de zachte groene en kleurrijke aspecten van een bos bloemen. Alle soorten bloemen zullen prachtig tot hun recht komen in deze uitvergrote schroef met roestvlekken. Een mooi cadeau voor iedereen die houdt van tegenstellingen en natuurlijk voor iedereen die van werktuigen houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een bos bloemen is bijna voor iedere feestelijke gelegenheid een passend cadeau. Maar nu kan je een bos bloemen als cadeau nog persoonlijker maken. Want deze overtuigende en creatieve vaas is een ook een cadeau voor alle gelegenheden en geschikt voor alle soorten mensen. De vaas ziet eruit als een enorme schroef van metaal. De schroef is eigenlijk wat ruw vormgegeven en is bezaaid met “roestvlekken”. Hierdoor verwacht je niet dat dit eigenlijk een vaas is voor bloemen – het symbool voor lieflijkheid en sierlijkheid. Deze vaas is daarmee typisch een gevalletje “ruwe bolster, blanke pit”. Door er bossen kleurrijke bloemen in te zetten, straalt de schroef meteen iets heel anders uit. Daarnaast is het contrast tussen de twee elementen – de bloemen en de vaas – een heel origineel idee. De vaas zal dan ook in iedere ruimte van het huis een prachtige blikvanger worden.

Je zou kunnen zeggen dat deze vaas vooral geschikt is voor mensen die houden van opvallende en extravagante woondetails. En wat is er leuker dan voor een bijzondere gelegenheid deze mooie vaas te krijgen, gevuld met kleurrijke en heerlijk ruikende bloemen? Deze vaas is niet alleen geschikt voor vrouwen die van bloemen houden. Juist door het ruwe uiterlijk kan je nu ook een man een decoratieve vaas cadeau doen. Deze vaas zal iedereen geweldig vinden!

Productdetails

  • Afmetingen: 19 x 20 cm
  • Materiaal: keramiek
  • Gewicht: ongeveer 3190 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:17:26+00:00