Contact

USB warmhoudplaatje voor kopjes

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor iedereen die vaak zo op gaat in het werk dat de koffie koud wordt is er nu het USB warmhoudplaatje voor kopjes. Een handig warmhoudplaatje welke via je computer jouw drinken warmhoudt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De meeste mensen die veel bezig zijn met school of werk blijven scherp met een lekkere warme kop koffie of thee. Maar hoe scherper je hier mee blijft des te groter de kans is dat jij jouw hete drank vergeet en met een koude of lauwe kop overblijft. Het USB warmhoudplaatje voor kopjes is de oplossing om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt en jij ongeacht je focus op je werk altijd kan blijven genieten van jouw warme drinken.

Het USB warmhoudplaatje voor kopjes is precies wat de naam al aangeeft; een warmhoudplaatje waar je kopjes op kan zetten en welke door middel van de energie uit een USB poort jouw warme drankjes ook warm houdt. Het warmhoudplaatje komt met een 80 cm lange USB kabel zodat jij je kopjes op een veilige afstand van je computer kan houden en er altijd makkelijk bij kan. Daarnaast is het USB warmhoudplaatje voor kopjes ook een USB-hub, oftewel USB poortverdeler waarmee jij met gemak extra apparaten kan aansluiten aan jouw computer. De kabel werkt over USB 2.0 zodat je lekker snel aan het werk kan gaan terwijl jouw kopje warm blijft. Een ideaal cadeau voor de harde werker en mensen die soms helemaal opgaan in hun projecten.

Productdetails

  • 4-poorts USB-hub
  • Werkt met High-Speed USB 2.0
  • Kabellengte: 80 cm
  • Milieubewust: de CO2-uitstoot die vrij is gekomen bij de productie van dit product is gecompenseerd in samenwerking met Carbonfund.org

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T03:43:36+00:00