Contact

USB-Stick "Mixtape"

€ 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze USB-stick roept herinneringen op aan de mixtape van een cassettebandje. Het design is absoluut 100% identiek aan het originele audiocassettebandje. De revival van de „mixtape" is hiermee een feit.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is natuurlijk de verpakking die onmiskenbaar aan de oude mixtijden doet denken, waarin persoonlijke stukjes muziek of gesproken tekst op een bandje werden samengesteld. Vandaag de dag bewaren USB-sticks alle opnamen en is de mixtape geschiedenis. Maar de geschiedenis hoeft niet verloren te gaan. Deze USB-stick „mixtape" combineert de romantische look van vroeger met de moderne mogelijkheden van vandaag. Van buiten is dit de mixtape met het bekende cassettebandje dat je helemaal zelf samenstelde, van binnen zorgt de USB-stick voor een stukje moderne hightech. Nostalgische gevoelens en een handig medium voor de computer gaan bij dit cadeau hand in hand.

De mixtape was vooral een persoonlijk cassettebandje met een zelfgekozen muzieklijst. Dit originele cadeau met de bijzondere verpakking biedt de mogelijkheid zelf uitgekozen muziekstukken te noteren, net als vroeger. Dus vermeldt de namen van de bands, de titels van de songs en misschien nog met een kort commentaar erbij waarom een bepaald lied zo bijzonder is voor de persoon. Zo ontstaat een origineel cadeau dat vele malen leuker is om te geven dan een doodnormale, onpersoonlijke USB-stick. Laat je muzikale creativiteit de vrije loop en creëer een cadeau met vooral veel emotionele waarde.

Een persoonlijk cadeau waar je je geliefde vast en zeker mee verrast!

Productdetails

1 GB opslagcapaciteit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:42:52+00:00