Contact

USB-hub "Flower"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze bos bloemen op het bureau biedt plaats aan vier usb-aansluitingen. Is een apparaat aangesloten, dan krijgen de witte stengels een rode kleur. Een leuk cadeau voor de studeerkamer of het kantoor.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze bloemen zien er iedere dag even prachtig uit. De vier moderne kleuren zijn streling voor het oog. Bovendien zijn ze zeer praktisch. Niet vanwege het feit dat je ze geen water hoeft te geven, maar door hun bijzondere functie. Ze kunnen zich immer via een usb-aansluiting met apparaten verbinden. Zodra een usb-stick, een smartphone, een camera of een andere device aan de computer of laptop wordt aangesloten, nemen de witte stengels een zachte, rode kleur aan en zorgen voor een prettige, warme sfeer. Bovendien behoren problemen zoals een te korte usb-kabel of een te veel ruimte innemende usb-stick tot het verleden.

Deze fleurige hub zorgt ervoor dat alle apparaten eenvoudig en vooral ook overzichtelijk met de computer of laptop in verbinding staan. Dus nooit meer bukken en zoeken naar een vrije usb-aansluiting, maar je stopt de usb-stekker van je smartphone of camera nu gewoon in een bloem. Dit kleurrijke verdeelkastje in een gecamoufleerde uitgave past niet alleen op het bureau, maar bijvoorbeeld ook op het tafeltje bij de sofa. Op een katheder is deze USB-bub „flower“ een praktische en decoratieve aanvulling. Het contact met de technische apparatuur is voorhanden én je ziet in één oogopslag welke apparaten met de computer zijn verbonden.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 7 x 7 x 14 cm
  • 4 poorten in oranje, blauw, roze en groen
  • Witte kabels kleuren rood als het apparaat wordt aangesloten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:59:04+00:00